SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

İZMİR ÇİĞLİ CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TÜLİN KOÇ 'u. TANIYALIM

İZMİR ÇİĞLİ CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TÜLİN KOÇ 'u. TANIYALIM 

2001 yılında Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı halen İzmir Çiğli Belediyesinde  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.Çiğli halkının çok sevdiği değerli bulduğu Başkan yardımcısı yaptığımız Anketlerde ve bire bir Çalışmalarda edindiğimiz anket sonuçları kendisini n en avantajlı durumda olduğu nu ,Halkın en çok onu Belediye Başkanı Koltuğunda görmek istediği bir Aday olarak ön plana çıkmış gözüküyor. Yıllardır binlerce çiftin nikahlarını kıyması Çiğli Belediyesinin her kademesinde Halkla gerçekleştirdiği pozitif diyalog ve hizmet aşkı kendisini başarıya taşımış ve Belediye Başkan yardımcılığına yükseltmiş sesizliğini hala koruyan Tülin KOÇ sevenlerinin baskısına dayanamayıp ileriki günlerde aday adaylığını açıklayacaktır baskı olduğunu ve Adaylık konusunda ki Ciddi desteği kendiside  his ediyor bu istekleri kıramayacak kadar ince ruhlu biri ve çiğli'ye en çok Tüllin KOÇ yakışacak  kendisinin adaylık açıklamasını bizde herkes gibi bekliyoruz .Saygılarımla
                                        Fotoğraf



 TÜLİN KOÇ KİMDİR
 İzmir Doğumlu.1989 yılında İzmir Konak Belediyesinin açmış olduğu Memuriyet sınavını kazanarak Belediyecilik hayatına başladı.Üniversite mezunu Yüksek Lisans Eğitimine İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde devam etmektedir.
İzmir Konak Belediyesinde; İşgaliye Şefliği, Gelir Müdürlüğü,Protokol Müdürlüğü,İktisat İşleri Müdürlüğü,Fen İşleri Müdürlüğü gibi çeşitli birimlerde 10 yıl süre ile görev yaptı.
1999 yılında İzmir Çiğli Belediyesine naklen atandı.Gelir Müdürlüğü,Hesap İşleri Müdürlüğü, Personel İşleri Müdürlüğü  görevlerini yürüttü. 2001 yılında Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı halen İzmir Çiğli Belediyesinde  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Evli ve bir erkek çocuk annesidir.
24 Yıldır Belediyecilik yapan Tülin KOÇ birçok Sosyal Sorumluluk Projesinde yer aldı.
      Kadın,Engelli,Yaşlı ve Çocukların yaşam koşullarının iyileştirilmesi adil ve kaliteli hizmet alabilmeleri için yerel yönetimlere düşen sorumluluklar konusunda çeşitli eğitimlere katıldı.
       Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü ''Engelsiz Yaşam'' ''Kadın Olmak'' ''Çocuk ve Çevre'' Eğitimleri.
       ODER(Otistik Çocukları Tanıyalım, Anlayalım) Semineri.
       ÇEKEV(Kadın Dayanışma) Eğitim ve Seminerleri.
       KADER(Kadınları Destekleme) Eğitim ve Seminerleri
       İZMİR PARANTEZ EĞİTİM (Kişisel Gelişim)Etkili ve Güzel Konuşma,Anlayarak Hızlı Okuma Hafıza Güçlendirme,Dikkat Geliştirme Eğitimleri.
        İZMİR KENT KONSEYİ (Siyaset Akademisi)

Hiç yorum yok: