SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

ÇİĞLİ HALKININ GÖNLÜNDEKİ BAŞKAN TÜLİN KOÇ




ÇİĞLİ HALKININ GÖNLÜNDEKİ BAŞKAN TÜLİN KOÇ

Tülin Koç

Aday adaylığı merak içinde beklenen Tülin KOÇ. Çiğli'de görev yaptığı süreçte büyük, küçük, genç, yaşlı, kadın, erkek herkesin sevgisini kazanmış. Halen Çiğli Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren KOÇ, mütevazi kişiliği, yardımseverliği ve halkın arasında, onlardan biri olması özellikleri ile tanınıyor. Çiğli aday adayları anketimizde rakiplerine büyük fark atan Tülin Koç'u bir de Çiğli'de Çiğli halkından sorduk.

Çiğli'de halkın içinde dolaşıp ''ÇİĞLİ' YE KADIN BAŞKAN İSTER MİSİNİZ?'' diye sorduk. Aldığımız cevaplar sonucunda Tülin KOÇ' un aday adayı olmasının esnaf ve halk tarafından istendiğini gördük. Anketimizdeki sonuçlar böylece haklılığı ortaya çıktı, her kesimden ilgi gören sayın Koç, halk sizi istiyor parti tabanı da zorluyor ne dersiniz aday mısınız ? Konu ile ilgili, ''Henüz resmi aday adaylığının olmadığını, yasal süreci takip ettiğini, halkın sevgisi ve teveccühünden sonsuz onur duyduğunu, minnettar olduğunu'' belirten Koç şu ifadeleri kullandı: "Bizler her türlü zorlamaya, zorlanmaya karşı koyan... Karşı koyarken sessiz çığlıklarımızı birleştirip sesimizi duyurana kadar mücadele edecek bizler... Şiddete, baskıya maruz kalmadan; insanca, hakça, kendimiz olarak yaşamak istiyoruz. Kadın olarak ekmek de istiyoruz, gül de istiyoruz! Çiğli' de hanımların arzusu bu yönde. Ben de onların teveccühlerini takdirle karşılıyorum." dedi
Çiğli' de yıllarını belediye çalışmaları ile geçiren, karşısındaki kişiye güven ve değer veren Tülin KOÇ' un yansıttığı ışığının daim olması dileğimizle... Başarılar diliyoruz.
  Zakir KAYA

Hiç yorum yok: