SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Annesini Asılı Halde Buldu!



Annesini Asılı Halde Buldu!


Karşıyaka'da yaşayan 40 yaşındaki Meral Aslan, psikolojik sorunları sebebiyle evde kimsenin olmadığı bir ara kendisini tavana asarak intihar etti. Annesini bu şekilde gören kadının kızı ise sinir krizi geçird

Olay geçtiğimiz gün saat 17:00 sıralarında KarşıyakaYalı Mahallesi 6446 sokak no 23 daire 9’da gerçekleşti. İddialara göre bir süredir psikolojik sorunlarıyla boğuşan Meral Aslan, evde yalnız olduğu bir anda kendisini iple tavana asarak intihar etti.

Olayı görüp haber veren kişi ise Meral Aslan'ın kızı Dicle Aslan oldu. Eve geldiğinde annesinin cansız bedeninin tavanda asılı gören Dicle Aslan ise sinir krizi geçirerek çığlık atarak ağlamaya başladı. Ne yapacağını bilemeyen Dicle Aslan 112'yi arayarak durumu acil servise bildirdi. 

Olayın ardından hiçbir şey hatırlamadığını, acil servisi nasıl ve ne zaman aradığının farkında olmadığını söyleyen Dicle Aslan'ın sağlık ekiplerince yapılan kontrolünün ardından durumunun ciddi olmadığı belirtilirken, anne Meral Aslan otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

İzmirgündem

Hiç yorum yok: