SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

İlknur Denizli, "Kadın girişimciler, kurulucak garanti fonu ile projelerini devlet garantisinde hayata geçirebilecek.


AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, "Kadın girişimciler, kurulucak garanti fonu ile projelerini devlet garantisinde hayata geçirebilecek. Finansman konusunda sıkıntı yaşamayacak" dedi

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte kadın girişimciler için garanti fonu kurmayı planladıklarını söyledi. EGİKAD Yönetim Kurulu'nu İzmir'deki çalışma ofisinde ağırlayan İlknur Denizli, ortak projelerde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. 

Sanayiye kadın eli değmeli 

Geçmişte birçoğu ile çalışma fırsatı bulduğu üyelerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Denizli, "Kadın girişimciler için kredi garanti fonu benzeri bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Bunun hayata geçmesi halinde projesi iyi olan kadın girişimciler, artık projelerini devlet garantisinde rahatlıkla hayata geçirebilecek. Finansman konusunda sıkıntı yaşamayacaklar. Bu sayede daha çok kadın girişimci olacak. Bunun dışında son dönemde kadınların sanayi iş kollarında çalışmaları için önemli fırsatlar var. Bunlar da değerlendirilmeli. Sanayiye kadın eli değmeli" diye konuştu.

"İşbirliğine hazırız"
EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu da, daha önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile 'Bez Bebek Projesi'ni hayata geçirdiklerini hatırlatarak, yeni dönemde de ses getirecek bir proje yapmayı arzuladıklarını söyledi. Elmasoğlu, "Sayın Denizli, kadın girişimcilerin sayısının artması ve onların yüreklendirilmesi için garanti fonu hazırlığında olduklarını bildirdi. Biz de bu noktada kendilerine her türlü katkıyı sağlayabiliriz. Önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelerek bu konuda değerlendirme yapacağız" dedi. 

Hiç yorum yok: