SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

FUNDA’NIN GÖKYÜZÜ GÜNLÜĞÜ




7 Şubat 2017 tarihi itibari ile İkizler burcunda ilerleyen Ay saat 00.53 boşlukta hareket  iedecek ve saat 09.02’de Yengeç burcunun evine geçerek burç değişimini gerçekleştirecek. İşimiz, meşguliyetlerimizi ikinci plana bırakacağımız bir gündeyiz.
Evimiz, ailemiz ve duygusal açıdan bağlı olduğumuz insanlar önceliğimiz olacak. Evimiz,yuvamız için gerekli olan ihtiyaçları halletmek, sevdiklerimizle ilgilenip onlara yakın olmanın keyfini çıkarmak için elimizden gelen her türlü konforu sağlamaya çalışacağız.
Günün ikinci yarısı Ay-Venüs kare açısı etkinleşecek. İlişkilerde gerginlikler ve çelişkilere neden olan bir görünümdür. Çalışma alanlarınızda bayan figürlerinin kaprisli davranışları yada keyfi işleri aksatma, sorumluluklarını geciktirme gibi tutumlarıyla karşılaşabilirisiniz. iletişimlerimizde barışçıl bir profil çizmeli, uyum ve denge kurmaya çalışmalıyız. Ayrıca iştah veren bir görünüm olduğundan yeme-içme ve alış verişlerimizi abartmamaya çalışmalıyız.
Günün gezegen hareketi Şiron-Satürn kare açısının gerçekleşecek olmasıdır. Babanız, üvey babanız, patronunuz yada hayatınızda diğer otorite olan erkek figürleriyle ilgili geçmiş yaralarınız gündeme gelebilir. Bilinçaltınızda hala yaşadığınız eski sorunları çözmek ve şifalandırmak adına bazı adımlar atabilirsiniz. Şironla alakalı yaralarda şifanın anahtar yolu kendine çıkar. Size yük olan, olumsuzluk yaratan düşünceleri serbest bırakıp, affederek hayatınızdaki negatif düşüncelerin geçerliliğini kaybetmesini sağlayabilirsiniz. yada tek başınıza halledemediğiniz duygusal sorunlarınız için bir uzmana başvurabilirsiniz.
Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.

Hiç yorum yok: