SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

FUNDA’NIN GÖKYÜZÜ GÜNLÜĞÜ


3 Şubat 2017 tarihi itibari ile haftanın son iş günü Koç burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 03.49’da Boğa burcuna geçerek burç değişimini gerçekleştirecek. Sakin ve alçak gönüllü ruh halinde güne başlıyoruz. Her zamankinden fazla huzur ve güven ihtiyacı arayışı içinde olacağız. Doğal, yavaş ve neşeli bir atmosfer yaratma isteği duyabilir, beş duyumuza hitap eden her türlü konfora düşkünlük gösterebiliriz.
Disiplin gereken işlerimiz, sorumluluklarımız bugün bize sıkıcı gelebilir.
Daha rahat koşullarda vazifemizi tamamlamak, tembellik etmek işimize gelebilir.
Keyifli ve eğlenceli zaman geçirmek için akşam saatlerini iple çekmek isteyeceğiz.
Sevdiklerimizle yada partnerimizle sosyal olmak, sosyal yaşantımızı canlandırmak için planlar yapabiliriz.
Günün gezegen hareketi boğa ve terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs Koç burcuna geçişidir.
Venüs 4 Mart–15 Nisan, tarihleri arası Koç burcundan, Balık burcuna gerileyecek. Venüs Retro dönemleri, İlişkiler ve finansal alanlarda düzen bozucu bir enerji akışı getirir. Sağlam temellere dayanmayan ilişkiler ve ortaklıkların sorgulaması söz konusudur. Geçmişte kalan sevgilinizi bu dönem karşınızda bulu verirsiniz. Sizden son bir şans isteyebilir. Eğer kişisel horoskoplarınızda Venüs Retro konumdaysa hay hay ilişkiye başlamanızda sakınca yok ama horoskopunuzdaki Venüs düz harekette ise aman sakın affedin dost kalın arkadaş olun ama sevgili olmayın aşkınız kısa ömürlü olacak yine üzülen siz olacaksınız.
Bu dönem Estetik operasyon, bakım, botox, kalıcı makyaj gibi düşüncelerinizi de Venüs’ün düz harekete döneceği tarihe erteleyin.
Yine, finansal girişimler, ticari anlaşmalar ve evlilik kararlarınız için acele etmeyin. Mesela Finansal durumunuzu gözden geçirebilirsiniz, eğer daha önceden aldığınız bir iş teklifi varsa değerlendirebilirsiniz. en önemlisi de imkanınız varsa kişisel gelişim kurslarına katılarak kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.
Venüs Koç burcunda Retro konumu 8 yıl önce 2009 yılında gerçekleştirdi ö döneme dair benzer konular gündeminize gelebilir.
Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.KHA

Hiç yorum yok: