SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

FİLİZ ÖZKOL : HAFTANIN GEZEGEN HAREKETLERİ



            HAFTANIN GEZEGEN HAREKETLERİ
Güneş Kova burcunda ilerlemeye başladı. Mars Koç burcuna geçerken; Uranüs aynı burçta bulunuyor. Satürn Yay burcunda, Jüpiter Terazi burcunda.. Kuzey Ay düğümü Başak burcunda ileri hareketini yaparken, Neptün balık burcunda konumu koruyor. . İş potansiyelini arttırıcı performans panelleri ve değişik bilgi konferansları gündem kazanacaktır. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız Şirketlerde; yönetimle ilgili şikayetler söz konusu olacaktır.. Yasaklara karşı tepki oluşturabileceğimiz bu günde, öfkeli davranışlardan uzak kalmalıyız


KOÇ
Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınız çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden şüphelenebilirsiniz. Biliyorum, “ne oluyoruz” diyorsunuz. Satürn de, karşıt evinizde geri giderken, sizin hiçbir konuda sakin olabileceğiniz düşünemiyorum. Aslında evrenin size sunduğu müthiş bir uyanış olabileceğini de düşünebilirsiniz. Belli ki uzun zamandır gözden kaçırdığınız ve sizi yoran konular var ve artık bazı ipuçlarını görmenin zamanı geldi değil mi? Evrende hiçbir şey boş değildir. Her hareketin bizim üstümüzde ince bir dokunuşu vardır. Biz yıldızların dilini okumaya başladıkça çözümler kendiliğinde oluşacaktır. Bu yüzden, kişisel isteklerinizde doğru ve arzulu yaklaşımlar içinde olacaksınız.29 Ocakta Mars burcunuza geçti.. Uranüs’le birlikte hareket etmeye başladılar size çılgınca fikirler verecektir. Yeni başlangıçlar için daha hırslı ve gücünüzün bilenmiş olduğunu hissedeceksiniz. Atılımlar için uygun bir dönem. Eski hesaplaşmalarınızın enerjisi dinginleşmiş olacak. Bazılarınızın, eğitim kurumlarında başlayan arkadaşlıkları olacaktır.


BOĞA
İş takiplerinde sinirli olmamalı ve ani olaylar karşısında tepkilerinizi frenlemelisiniz. Bu gündem içinde kendinizden genç kişilerle daha yoğun bir şekilde anlaşacaksınız. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. Çevrenizde gizemli bir hava estirirken, toplumsal kariyerinizi mistik olaylarla bağdaştırabileceksiniz. İsteklerinizi yumuşak bir şekilde karşı tarafa sunacak ve kabul göreceksiniz. Hafta boyunca, Mars, Uranüs ve Venüs bilinçaltı evinizi çalıştırmaya başlayacak. Aşkta ani ataklar yapmamalısınız. ; Bu etkileşim, sosyal hayatınızı desteklemeye ve sizi aktif yapmaya devam ederken, Sizin gibi toprak burcunda ilerleyen Merkür Venüs’le güzel bir etkileşim içinde eğlenceli bir durum yaratacak. Orijinal fikirlere ve paylaşıma hala hazırsınız. Yaşantınıza yeni katılacak kişilerle uyum içinde olacak ve fikir alış verişleri içine gireceksiniz. Pratik yaşama geçirmeniz imkansız olan konular, kafanızda yeni şekillerin oluşmasına ve fikirlerinizin yenilenmesine zemin hazırlayacaktır. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecektir.


İKİZLER
Koç burcunda ilerleyen Venüs; sizi çekici kılacak. Yönetici gezegeniniz Merkür fikirlerinize mantık ve sağ duyu getiriyor. Toplum tarafından beğenilecek ve fikirlerinizle kabul göreceksiniz. Her türlü şekilde kişiselliğinizi vurgulayacak çalışmalar yapabilirsiniz. Hayallerinizin peşinde koşmanız gerekecek. Aileniz bu konuda size destek vermek yerine zorlayıcı kurallarla karşınıza çıkacak. Ailenizin kadınları ve erkekleri geleneksel davranışları sizde sorun yaratacaktır. Siz, ilginç kişileri sevdiğiniz için, bu durumdan rahatsız olacaksınız. Bu dönemde daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek. Fanatik düşünceler içinde sıkışabilir ve kendinizi kalıplaşmış duygular içinde bulabilirsiniz. Etkin grup arkadaşlıkları her zaman iyi sonuç vermeyebilir. Bazı kıskançlıklara hedef olabilirsiniz. Yine bu dönem yaşlı kimselerin desteği de üzerinizde olacaktır. Korunma içgüdünüzün tatmin edebileceği bir hafta.. Yorulacaksınız ama buna değeceğinden emin olabilirsiniz. Venüs sizi cazip yaparken, aklınız bir karış havada olacaktır. Canlı ve dinamik bir duygusal yaşamla birlikte uzak yollarla ilgili aşklar gündeme gelecektir. Bazılarınız da, iş arkadaşlarıyla yeni aşkların eşiğinde olacaklar. Hatta, iş ve aşk ortaklıklarını birlikte küçük kaçamaklar söz konusu dikkatli olmalısınız


YENGEÇ
Sabırlı yapınız daha güçlenirken; duygusal yönlerinizi törpülediniz, akılcılığı ve mantıklı olmayı “zorlanmanıza rağmen” öğrendiniz. Bu hafta ; toplumsal ilişkilerinizi doğru bir şekilde kullanarak, ısrarcı olacaksınız. Sınırlarınızı aşma konusunda adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Güneş sekizinci Evinize kozmik gücün etkisiyle yön değiştiren isteklerinizdeki düzeni kurmayı başaracaksınız. İş konularında sizi ön plana çıkaracak her türlü şansı ve fırsatı değerlendirecek, savunduğunuz konularda kaymasına rağmen, hala toplumsal olaylarda etkili. Başlayacağınız yeni yaşam kesitlerinde kendi inisiyatifinizi kullanacak ve şartlarınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Ortaklarınızın maddi gücünden yaralanmak için çaba gösterecek ve sonuca ulaşacaksınız. Merkür ilişkiler evinizden sizi olumlu etkiliyor. Zeki insanları tercih etmenizin nedeni sizi yormuyorlar ve anlayabiliyorlar. Güneş; sekizinci evden olumlu ışıklar vermeye devam edecektir. Güneş ve Jüpiter yaptığı olumlu açı birçok fırsatı ayağına getirecektir. Patronlarınızla daha iyi anlaşırken, iş sorumluluğunuz artacaktır. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda akıllı ve hızlı davranacaksınız. Aktif ve hızlı çalışan beyniniz, karşınıza çıkacak fırsatları kullanma konusunda tüm yeteneklerini ortaya koyacak.


ASLAN
Mars aynı gruptan olan Koç burcunda ilerlemeye başladı. Uzak yollarla ilgili yeni dönem söz konusu. Kariyerinize katkısı olacak yeni enerji yüklemesi içinde olacaksınız. Yaratıcılık konusunda mükemmel projeler ortaya koyacaksınız. Ayrıca başkalarına yardım etmeniz gereken günler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, kendi işinizle ilgili başlangıçlar yapmamanız sizin için uygun olacaktır. Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de, duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir hafta.. Çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi çevreniz gönülden destekliyor. Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Aldatmaktan nefret ederken, bulunduğunuz ortamın sıkıcılığıyla baş etmenin yollarını araştırır, sürekli kaçmanın planlarını yaparsınız. Geçici duygulardan hoşlanırken, büyük bir aşkın hayalini kurmadan da edemezsiniz. Sizden, kariyer olarak oldukça güçlü ve üstün durumda olmalarından etkileneceksiniz. Bazıları, etkilenmeye neden olacak birçok parametreye sahip oldukları için, daha olgun kişilerle gönül ilişkilerine girecekler. Satürn; bağlılık ve sadakat konusunda gereken öğretileri size sunacaktır. Yeni bir sağlık kürüne başlamalısınız. Öz güvenliğinizi arttırıcı düşünceleri kendinize empoze etmelisiniz..


BAŞAK
Mars Ve Uranüs bilinçaltınızın yorulmasına neden olabilir. Aklınızdan bin bir düşünce geçiyor. Yapmanız gereken çok şey var. Yetiştirmeniz gereken işlerinizi belli bir düzen içinde halletmelisiniz. Gizli korkularınızı atın artık. Evet sakin kontrollü halleriniz çok önemli. Duygularınızı kabul edin ve hayatı olduğu gibi yaşayın. Çevrenizdeki tüm kişilerden çok daha romantiksiniz. Partneriniz gözünüzü korkutmasın. Karşınızdaki kişinin yüksek isteklerine aldırmayın. Bir beraberliğin tadını yıllar geçtikten sonra daha iyi anlayacaksınız. Artık uyum istiyorsunuz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Derin bir sorgulama içindesiniz. Realiteniz yükseliyor. Meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Önsezilerinize güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Güçlü duygular ve önemli öğretilerinizi içselleştireceksiniz.


TERAZİ
Jüpiter kişisel evinizde ilerlemeye devam ederken; arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesini de izin vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. Yalnızlık duygusu içinde yeni bir aşka kapılma olasılığınız var. Eski ve yeni şartlarınızı göden geçirmelisiniz. Mars ve Venüs karşıt evinizde size ilginç sürprizler hazırlıyor. Yine karşınıza çıkacak ve sizi mutlu edecek biri kafanızı karıştıracak ve eski aşkınızla yeni aşk arasında kalabilirsiniz. Evli iseniz, ilişkinizi güçlendirmeyi deneyin. Çünkü bu dönem de beraberliğiniz ciddi bir aşama geçirecektir. Olayları abartmadan çözümlemelisiniz. Ayrılık ve devamı için tereddütleriniz olacaktır. Rekabetçi duygulardan sakınmalısınız. İlişkinize asılmak yerine gideni özgürce bırakmayı tercih etmelisiniz. Yaşamın size sunacağı yeni sürprizlere hazır olmalısınız. Aşk yaşamınızda gidermek için işte size verilecek fırsatlar dönemi. Bu günleri iyi kullanmalı ve uzlaşma yolunda atacağınız adımlarınızı ayarlamalısınız. Aniden gelişen ve hesapta olmayan ödemeleriniz yüzünden bunalabilirsiniz. Kredi talepleriniz red edilebilir.


AKREP
Venüs aşk ve yaşam evinizde ilerlerken; Sosyal hayatınızda beğenilen bir kişi durumundasınız. Yaratıcılığınız artarken, dostlarınızla ortak çalışmalar içinde olacak, toplantılar düzenleyerek bir çok organizasyonun içinde olacaksınız. Bazıları, gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. Gizli beraberliklerden uzak durmanız gerekiyorsa da, bazı duygular sizi içgüdüsel olarak esir alacaktır. “yıldırım aşk” olarak da adlandırabileceğiniz, yeni bir aşk karşınıza çıkacaktır. Evli veya bekar olmanız hiç fark etmeyecek, romantik duygularınız tavan yapacaktır. Çekim gücünüz çok yüksektir. Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerlerinize çevrilmesine alışmış olduğunuz bir gerçek.. Fakat yaşamınıza birilerini almak için hiç acele etmezsiniz.. Yüksek zekanıza ulaşmak ve sizinle duygusallık paylaşmak kolay değildir. Bu hafta enerjiniz çok yüksek. Satürn para evinizi denetlemeye devam ediyor. İhtiyaç harici masraflara para harcamamaya dikkat edin. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Günlük gereksinimleri sağlarken, aşırıya kaçıp, zarar vermemeye çalışın.


YAY
Mars sosyal evinizde ilerliyor. Etkinliklerden başınızı kaldıramayacaksınız. Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. . Satürn kişisel evinizde ilerliyor. Temkinli kararlar almalı ve kendinizi disipline etmelisiniz. Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.. İçsel değişimlerinizi mesleki yaşamınıza vurgulamaya çalışmanız ters tepkilere de neden olabilir. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı bu dikkatiniz sayesinde elde edeceksiniz. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz. İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bu dönem, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Kendinizi savunmalı ve olayların değişik yorumlamasına izin vermemelisiniz


OĞLAK
Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü kendiniz söylemek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün munisliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Bazen kendinizi aşırı zorluyor ve yoruyorsunuz. Satürn bilinçaltınızı zorluyor. Yalnız düşündüğünüz zaman daha verimli oluyorsunuz. Kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz.. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. . Yapmak istediğiniz bir çok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi sırayla toparlayın.. Artık sağlam basmak istiyor ve taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişilerde hata yapabilir. Araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. Duygusal ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en doğru yolu bulmalısınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesini de izin vermemelisiniz. Karşılaştığınız ters durumlardan etkilenmemek için, aklınız doğru bir şekilde kullanmak, beklediğiniz başarıyı getirecektir.


KOVA
Jüpiter’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Araştırmaya yönelik olarak iş veriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız. Bu nedenle, kendi işinizle ilgili başlangıçlar yapmamanız sizin için uygun olacaktır. Hafta içinde, beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşırken, yeni işler sizin için olumlu atılımları gündeme getirecek. Haftanın son günlerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız. Kaliteli kişilerin dikkatini çekeceksiniz. İlişkilerinizde yaratıcı ve kavrayıcı davranarak, dostluklarınızı olumlu bir enerjiye döndüreceksiniz. Hafta ortasında iş potansiyeliniz çok yüksek. İdeallerinize yaklaşmayı bileceksiniz. Maddi konularda radikal çözümlerle iş hayatınızın sınırlarını genişleteceksiniz. Eski unutulan teklifler yeniden söz konusu olacak. Tüm masraflarınızı kısarak, beklemede kalmalısınız. Egolarınızın güçlendiğini göreceksiniz. Bireyselliğinizi ilan etmenin zevkini tadabilirsiniz. Uzun süredir sizi rahatsız eden duyguların açıklık kazandığını hissetmeniz için bir çok neden karşınıza çıkacaktır. İçsel sorunlarınızı kendinizle tartışacak, bu konudaki aşk ile düşüncelerinizde eleştirisel konular ön plana çıkacak. Yine bu dönemde, şimdiye kadar yüzleşemediğiniz ve cesaret edemediğiniz aşk itiraflarınız olabilir.


BALIK
Geçmişte kalan bazı kişilerle birlikte tekrar gündeme gelen yeni projeler ortaya çıkabilir. Kafanızda olup ta gerçekleşmeyen işler için, beklenmedik tekliflere hazır olmalısınız. Bu doğrultuda iş değişiklikleri bile gündeme gelebilir. Bu hafta romantik düşlerinizin gerçekleştiğini görmek, size mutluluk verecektir. Ailenize yakın arkadaşlarınızdan size sempatisi olan kişilerden davet alabilirsiniz. Hafta sonunda, eski sevgilinizle bir arada olma kararı alabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde bazı olumsuz detayları yeniden gözden geçirecek ve ilişkinizi iyileştireceksiniz. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması, sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. . Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Fikirlerinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, ani hareketlerden uzak kalmalısınız. Özellikle duygusal sorunlarınızı çok fazla kafanıza takıyorsunuz. Düşüncelerinizden ödün vermek istememeniz nedeniyle bencillikle suçlanabilirsiniz. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

Hiç yorum yok: