SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Zakir Kaya " Balık Burcu 2016 ",


Balık Burcu 2016

Balık Burcu 2016 Falı

Sevgili Balık burcu, 2016 yılı her konuda değişimi ve gelişimi tamamladığınız yıl olacak. Özellikle iş konusunda güzel gelişmelerin olacağını bilmelisiniz. Her konuda kendinizi geliştirmeye başardınız. Olgunluğunuz üst seviyelere çıktı. Hayata bakış açınızda biraz daha gerçekçilik olmaya başladı. Neler başarabildiğinizi gördükçe hırslandınız ve heveslendiniz. Aslında siz istediğiniz zaman her şeyin üstesinden gelebilecek yeteneklere sahipsiniz. Bunun artık tamamen farkına varmış olmanız gerekiyor.
Her konuda sahip olduğunuz özellikler değişim gösterdiği için geri kalan yılla bu yıl arasında çok fazla fark olduğunu görebileceksiniz. Gerek iş konusunda gerekse özel hayatınız söz konusu olduğunda çok daha rahat hareket edebildiğinizi göreceksiniz. Sizi kısıtlayan şartlar yıl içerisinde tamamen değişmeye başlayacak. Kişisel olarak kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Özellikle iş konusundaki yetenek ve yaratıcılığınızı üst seviyelere taşıyabileceksiniz.
2016 yılında kazancınız tahmin ettiğinizden de fazla olabilir. İşlerinizi büyüteceksiniz. Şans tamamen sizden yana Balık burcu. Sahip olduğunuz parayı da doğru değerlendirme imkanı bulacaksınız. Geçen yıl başlatmış olduğunuz projeler de rayına oturmaya başlayacak. Yeni proje ve planlamalar içerisindeyseniz, bu konuda da şanslı olacaksınız. Başarması zor gibi görülen işlerin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz.
Hayatınızda önemli yenilikler yaşanacak Balık burcu. 2016 yılı farklılığın da yaşanacağı yıl olarak dikkat çekiyor. Bazılarınız iş hayatında bazılarınız da özel hayatında değişikliğe gidecek. Bu yıl yapacağınız her türlü yeniliğin size fayda sağlayacağını bilmelisiniz. Huzur, mutluluk, tutku, heyecan ve tatmin edici yenilikler yıl içerisinde hep sizinle olacak Balık burcu. Yeni yılın tadını çıkarmaya hazırlanın.
Balık burcu, 2016 yılında bazılarınız için riskli işler gündeme gelebilir. Girişimler konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız. Emin olmadığınız işlerin içerisine girmeden önce iyice analiz yapmalı, kaynaklarınızı boşa kullanmamak adına her yolu denemelisiniz. Özgüveninizin üst seviyelere çıkacak olması, imkansız olan işlerin bile üstesinden geleceğinizi düşünmenize neden olabilir. Bu nedenle yatırımlar konusunda araştırmalarınızı doğru yapmalısınız.
2016 yılında finansal açıdan rahatlamanızı sağlayacak önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız Balık burcu. Hala yeteri kadar kullanmayı başaramadığınız yetenekleriniz var. Artık bunları açığa çıkartmanın zamanı geldi. Maddi açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşadınız ancak artık bu durum değişmeye başlayacak. Maddi durumunuz her geçen gün daha iyi seviyelere ulaşacak. Yatırımlarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız.
Geçen yıl kendinizi istediğiniz rahatlığın içinde bulamıyordunuz. Yıl içerisinde ilerlemeler tam tersi yönde olmaya başlayacak. Hem iş hayatınızda hem de özel yaşantınızda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Yeni arayışlar peşindeyseniz, aradıklarınızı bulma ihtimaliniz de var. Ortak işler konusunda başarılı olacak, finansal olarak büyük rahatlama yaşayacaksınız. Çok büyük sürprizler yaşamak istemiyorsanız, akıllı davranmalısınız.
Balık burcu, Satürn yıl içerisinde hayatınızın önemli bölümlerinde düzeni sağlayacak. Karmaşık durumların bu etkilerle beraber düzlüğe çıktığını göreceksiniz. Aklınızı kurcalayan sorunlar çözüme kavuşacak. Gezegenlerin olumlu açıda bulduğunu düşünürsek sizin de daha tutumlu ve mantıklı davranmanız çok daha iyi olacaktır. Ev ya da araç değişikliği yapmayı düşünüyorsanız, girişimlerinizin sizi çok fazla zorlamayacağından emin olmalısınız.
Yıl içerisinde ailenizin maddi sorumluluğunu üstlenmeye başlayabilirsiniz. Evli olan Balık burcu insanları bu konuda hiç sıkıntı yaşamayacak. Sizi rahatlatacak maddi güce sahip olacaksınız. Kişisel olarak sizin maddi durumunuzda hiç sıkıntı olmayacak. Çevrenizde bulunan, değer verdiğiniz insanların da en iyi şartlara sahip olması için çalışmalar yapacak, zaman zaman destekleyici olacaksınız.
Satürn'ün yıl içerisinde sizi olumlu anlamda destekleyeceğini söylemiştik. Size sunacağı destekler başlangıçlar konusunda da şans getirecek. Kişisel olarak gelişecek, yüksek standartlara sahip olmanızı sağlayacak planlamalar yapacak ve arzu ettiğiniz yeniliklere adım atabileceksiniz. Yıl içerisindeki gelişmelerin sizi çok fazla mutlu edeceğini bilmelisiniz Balık burcu. Artık önünüzü daha net görebilecek, doğru noktalar üzerine yoğunlaşacaksınız.
Balık burcu, 2016 yılının ikinci yarısında hayata çok daha olgun bakacaksınız. Sizin göstermiş olduğunuz değişim sadece sizi değil size değer veren herkesi mutlu edecektir. Her konuda rahat nefes alacak, sorunlardan kurtulacak ve çok fazla özgür olduğunuzu hissedeceksiniz. Yılın ilk yarısında aldığınız olumlu destekler, yılın ikinci yarısında da devam edecek. Zaman zaman riskler başarı da sağlayacak ancak yine de tedbirli olmanızda yarar var.
2016 yılının ikinci yarısında sosyal olarak çok daha aktif olacaksınız. Arkadaş çevreniz değişim gösterecek. Bu sayede aşk hayatınızın da değiştiğini göreceksiniz. Bazılarınız yıl içerisinde hayatının aşkıyla karşılaşacak ve evlilik kararı alabilecek. Süregelen birlikteliğinizde de güzel gelişmeler yaşanacak Balık burcu. Birlikteliğinizin artık sizi mutlu etmediğini düşünüyor ve uzaklaşmak istiyorsanız, bu konuda daha rahat kararlar alabileceksiniz. Özgüveninizin yüksek olması sizi şanslı kılacak.
Aşk konusunda güzel fırsatlar var. Doğru değerlendirmeler sonucunda uzun yıllar mutlu olacağınız, huzuru bulacağınız ve sorunsuz devam edecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aslında siz istediğiniz zaman her şeyin üstesinden gelebilecek yeteneklere, sezgilere ve güce sahipsiniz. Sadece doğru noktaya odaklandığınızdan emin olmanız gerekiyor. 2016 yılı size çok önemli getirilerde bulunacak. Siz üzerinize düşeni yaparsanız, gerisi kendiliğinden gerçekleşmeye başlayacaktır zaten.
Balık burcu, 2016 yılının ilerleyen dönemlerinde eğitim konusunda da güzel gelişmeler yaşanacak. Yarım kalan eğitiminizi tamamlama şansınız olacak. Bazılarınız da düşük notlarını yükseltecek. İstediğiniz okulun, istediğiniz bölümünde eğitim yaşantınıza devam edebileceksiniz. İletişim yeteneğiniz de iyi seviyelerde olacak. Kendinizi istediğiniz gibi ifade edebileceksiniz. İlgi alanlarınızın da değişmesi söz konusu olabilir. Hayal dünyanızı kullanmayı seviyorsunuz ve yıl içerisinde hayallerinizin çoğunu gerçekleştirme ihtimaliniz olacak.
2016 yılında sosyal olacaksınız Balık burcu. Sosyalliğinizin artması hem iş hem de özel hayatınızda aradığınız fırsatları ayağınıza kadar getirecek. Yılın genelinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Planlamalarınızı doğru yaptığınınız takdirde her şey istediğiniz gibi olacak. 2016 yılında huzur, mutluluk, eğlence, aşk, tutku ve maddi güç sizinle olacak Balık burcu.

Hiç yorum yok: