SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
SİTEMİZE UĞRADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 20 Temmuz Süper Loto MPİ sorgulama

Süper Loto sonuçları her perşembe akşamı olduğu gibi bu hafta da Milli Piyango İdaresi tarafından çekildi. Her hafta milyonlarca vatandaşa umut kapısı olan Süper Loto'da bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan çıktı mı? İşte, 20 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları.

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı 20 Temmuz Süper Loto MPİ sorgulama
Milli Piyango İdaresi tarafından Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Süper Loto'da bu hafta büyük ikramiyeyi kimse kazanamadı ve Süper Loto 2. devrini gerçekleştirdi. Peki, Süper Loto sonuçlarında şanslı numaralar nelerdi? İşte, 20 Temmuz Süper Loto sonuçları.
02 03 27 51 53 54
GEÇEN HAFTA SONUÇLARI
Süper Loto'nun 497. hafta çekilişinde 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye haftaya devretti. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 bilen 36 kişi 12 bin 437'şer lira, 4 bilen 2 bin 581 kişi 186 lira 50'şer kuruş, 3 bilen 53 bin 185 kişi 15 lira 60'ar kuruş ikramiye alacak.
SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?
1'den 54’e kadar sayı vardır ve bu 54 rakamlardan istediğimiz 6 rakamı dik olarak işaretlememiz gerekiyor(İşaretlemeyi kırmızı kalemle yapmayın). Bu şekilde yaptığımızda bir kolon oynamış oluyoruz.
Kolon başı ücret 2 TL'dir. Her bilette 6 kolon bulunmaktadır. İstediğiniz kadar kolon oynayabilirsiniz. Oynadığınız kolonu herhangi bir neden ile iptal etmek istiyorsanız kolonun altındaki "İPTAL" kutucuğunu işaretlemeniz yeterlidir.
İkramiye almak için en az 3 bilmeniz gerekiyor. Alacağınız ikramiye haftalara göre değişiyor ve Milli Piyango İdaresi tarafından belirleniyor. İkramiyenin dağılım oranları tablodaki gibidir.


Hiç yorum yok: